Természet Háza

Írta: Super User on . Beküldve: Közművelődés

 

Cím: 5940 Tótkomlós, Bajcsy- Zsilinszky u. 6.
Telefonszám: 06/68 381-790
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 08: 00 – 12: 00; 13: 00 – 17: 00

A város központjában a Komló szálloda szomszédságában, frekventált helyen található a Természet Háza, vagy ahogy mindannyian ismerjük a Kisbirtokos. Az épület 2010-ben került felújításra, és most megújult külsővel és belsővel várja látogatóit. A volt Kisbirtokos – mai nevén Természet Háza , ahogy eddig is, most is rengeteg családi és kulturális esemény helyszíne. A felújítás során több új funkcióval, szolgáltatással bővült.

Az épület konferencia-, bálteremmel, bemutatóteremmel, valamint információs irodával rendelkezik. A 150 fő befogadására alkalmas báltermünk tökéletesen alkalmas arra, hogy otthont adjon különböző céges-, illetve magánrendezvényeknek. A korszerű eszközökkel felszerelt helyiség kiváló helyszínt biztosít sajtótájékoztatóknak, üzleti tárgyalásoknak, tréningeknek, állófogadásoknak, lakodalmaknak vagy akár termékbemutatóknak is.

Az idelátogató csoportoknak, a gyalogtúrán résztvevőknek pihenőhelyként, információs pontként is szolgál, valamint a különböző kurzusok, a gyalogtúrázók által megközelíthetetlen állat- és növényvilág bemutatását szolgáló kiállítások megtartására is alkalmas. Természetismereti szakkörök, csoportfoglalkozások, előadások, időszaki kiállítások várják az érdeklődőket. A látogatók itt információt kaphatnak a védett területek látogatási feltételeiről, a turisztikai szolgáltatásokról, programokról, továbbá lehetőség van információs anyagok, ismeretterjesztő kiadványok, helyi kiadványok, térképek vásárlására is.

A bemutató teremben havonta megújuló kiállításokkal, az információs irodában helyi kiadványok széles választékával, a Marosháti Gyalogtúra útvonal részletes térképével és rövid ismertetőjével, illetve egyéb információkkal várjuk minden kedves régi és új látogatóinkat.