Komlós TV

Írta: Super User on . Beküldve: Média

Köszöntjük a Komlós Televízió hivatalos YouTube csatornáján! Nézze vissza adásainkat bárhol és bármikor! Észrevételeit megírhatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Friss adásainkat minden pénteken 18 órától láthatja az Oroscom kábelhálózatán, valamint online a https://www.totkomlos.hu oldalon. Jó szórakozást kívánunk!

Figyelem! 
Elkészült a Komlós TV hivatalos applikációja, amely INGYENESEN elérhető a Google PlayStore-ban és az Apple AppStore-ban! Ezentúl nézze bárhonnan élőben a Komlós TV csatornáját!

Vegyen Ön is részt a Komlós TV szerkesztésében! Keresünk olyan tótkomlósi lakosokat, akik szívesen bemutatják hobbijukat, érdekes munkájukat. Ha Ön, vagy a környezetében bárki olyan érdekes tevékenységet végez, amelyet szívesen bemutatna a városi televízióban, jelentkezzen, és mi elmegyünk Önhöz, hogy összeállítást készítsünk a Komlós Tv adásába. Szintén szívesen ellátogatunk azokhoz, akik bemutatják nekünk saját kertjüket. Tárjuk fel közösen helyi értékeinket! 

Felelős kiadó: Tótkomlós Város Önkormányzata